google7c16d528c1c25ac7.html
top of page

LESAANBOD

PRIVÉ-LES

Wil je de kunst van het gitaarspelen beheersen, ongeacht je leeftijd? Of je nu een jonge beginner bent of een doorgewinterde muziekliefhebber, onze privé-lessen zijn de perfecte manier om je muzikale reis te beginnen of voort te zetten.

Diverse Stijlen, Jouw Keuze

Bij onze privé-lessen staat de gitaar centraal, en dat betekent dat je de vrijheid hebt om jouw favoriete muziekstijl te verkennen. Of je nu de zoete klanken van jazz, de levendige melodieën van pop, of de krachtige riffs van metal wilt omarmen, onze gediplomeerde docenten zijn er om je te begeleiden.

Persoonlijke Aandacht die het Verschil Maakt

Wij begrijpen dat iedereen uniek is, en daarom richten onze gediplomeerde docenten zich volledig op jouw behoeften en doelen. Met persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en snel vooruitgang boekt.

Of je nu de basisbeginselen van gitaarspelen wilt leren, je vaardigheden wilt verfijnen, of specifieke nummers wilt spelen, onze privé-lessen zijn afgestemd op jou. We luisteren naar jouw wensen en passen ons lesplan daarop aan.

Schrijf je Nu In!

GITAARDOCENTEN

Derek van Dael en Vincent Sibum

DAGEN

Maandag t/m Vrijdag

Gitaarlessen
PRIVE-LES
Gitaarles

GROEPSLESSEN

Wil je graag gitaar leren spelen in een gezellige en omgeving? Dan zijn onze groepslessen de perfecte keuze voor jou! Bij ons krijg je de kans om in kleine groepjes van 2 tot 4 personen te leren, of je nu een absolute beginner bent of al wat meer ervaring hebt. Waarom Groepslessen Gitaar?

 

Samenspel

Een van de grootste voordelen van onze groepslessen is de mogelijkheid om samen te spelen. Door met anderen te oefenen en te leren, bouw je niet alleen je eigen vaardigheden op, maar leer je ook van elkaar. Het samen muziek maken creëert een inspirerende sfeer en stimuleert je om te groeien als muzikant.

Kostenbesparend

Onze groepslessen bieden een voordelige manier om gitaar te leren. Door de kosten te delen met anderen in de groep, krijg je hoogwaardige instructie tegen een lagere prijs.

Voor Iedereen

Of je nu nog nooit een gitaar hebt vastgehouden of al wat verder gevorderd bent, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Onze ervaren docenten passen de lessen aan om tegemoet te komen aan de behoeften en vaardigheden van elke deelnemer.

Schrijf je vandaag nog in voor onze groepslessen gitaar en ontdek de vreugde van het samen muziek maken terwijl je jouw vaardigheden ontwikkelt. Of je nu solo's wilt leren spelen, akkoorden wilt beheersen of nieuwe technieken wilt verkennen, we zijn er om je te begeleiden.

GITAARDOCENTEN

Derek van Dael en Vincent Sibum

DAGEN

Maandag t/m Vrijdag

GROEPSLESSEN
bottom of page